Mijnmelding mockup2

mijn melding

Een intern  digitaal meldpunt

de vraag

Hét meldpunt voor
grensoverschrijdend gedrag

Ongewenst en grensoverschrijdend gedrag is in de afgelopen jaren een hot topic geworden. Zorgen voor een veilige werkomgeving staat hoog op de agenda bij bedrijven. Maar hoe regel je dit?

De website mijnmelding.nl is inzetbaar als intern digitaal meldpunt. Een strikt beveiligde webapplicatie die volledig gebruiksklaar geïmplementeerd kan worden binnen een organisatie. Elke medewerker in de organisatie kan er 24/7 terecht voor de melding van ervaren grensoverschrijdend gedrag.

De website mijnmelding.nl is dan ook de website waar grensoverschrijdend gedrag onder de aandacht wordt gebracht. De wat, hoe en waarom van het meldpunt worden hier toegelicht.

Aan Trend de vraag om deze webapplicatie te ontwikkelen met een focus op de technische werking, functionaliteit maar ook een design dat vertrouwen, veiligheid en vriendelijkheid uitstraalt.   

Mijnmelding

doelstelling

Gezonde stap naar een veerkrachtige werkcultuur

Het digitale meldpunt mijnmelding ondervangt problemen, kan organisaties ontlasten van taken en biedt de basis voor een aanpak die werkt. Neem een kijkje op www.mijnmelding.nl voor meer informatie. 

Reedijk bro.1920x0x0x100

volgende project

Reedijk