Print ©220502 8907

jan van dam

Technishow 2024

Al 4 generaties is Jan van Dam toonaangevend in transport. Begonnen met handkarren en een trekschuit en nu misschien wel de grootste en meest geavanceerde machinetransporteur van Europa. 

Voor de Technishow in Jaarbeurs Utrecht heeft Jan van Dam Machine Transport zich ingezet voor de opbouw van al haar klanten. Een project dat niet alleen goede planning en voorbereiding vereist, maar ook de inzet van de juiste mensen en materialen. 

Beursstand Jan van Dam

uitdaging

A tot Z

Naast de voorbereiding voor haar klanten, wilde Jan van Dam ook zelf aanwezig zijn op de beurs.

Een beurs regelen van A tot Z: daar draaien wij onze hand niet voor om! Van ontwerp, opbouw en uitvoering. Een beursstand dat kennis en energie uitstraalt. 

plan van aanpak

Geen blauwtje lopen op de beurs

Stop and stare: dat is wat je wilt! Nieuwe klanten ontmoeten, huidige klanten spreken en een goede indruk achterlaten bij de bezoekers van de beurs. Door middel van het creeren van het juiste promotiemateriaal bereik je je doelgroep en kan je een krachtige boodschap achterlaten. Trend heeft hier een bijdrage aan mogen leveren. 

Ontwerp, ontwikkeling en productie

Trend heeft diverse communicatiemiddel verzorgd. Van een nieuwsbrief, waarbij we de doelgroep informeren ofwel warm maken. Tot een flyer die direct doorlinkt naar de landingspagina.

Flyer janvandam beurs oranje

online

Scroll en klik

Op de landingspagina wordt het gehele verhaal van de visie 'We Cover It All' verder uitgelegd. Middels een call to action kan de brochure opgevraagd worden, zo kan er gemeten worden of en hoeveel interesse er is. Ook kunnen we zien hoe de bezoeker op de landingspagina terecht is gekomen. Oftewel, meten is weten!

Huisstijl Xustain

volgende project

Xustain