Kiremko food processing equipment

Kiremko

Wie jarig is trakteert

Als Kiremko iets te vieren heeft, dan doen ze dat ook goed. Wij kregen de eer om uitnodigingen, programma's en een jubileumboek ter ere van het 50-jarig bestaan te ontwikkelen en uit te voeren. Een zoektocht in beeldmateriaal van de afgelopen jaren hebben ons een tijdje zoet gehouden, maar het resultaat is daar. Een prachtig boek wat het verhaal van Kiremko vertelt. 

Op niveau

Kiremko is een toonaangevend fabrikant van verwerkingslijnen voor de aardappelverwerkende industrie. Innovatie staat hoog in het vaandel. Kiremko heeft ons de opdracht gegeven om een corporate brochure te ontwikkelen, passend bij het hoge niveau van Kiremko.

Introductie van de steampeeler Strata Invicta in 3stappen

Drie unieke selling points onder de aandacht brengen voor een belangrijk nieuw te introduceren apparaat als de Strata Invicta was een mooie uitdaging. Het schillen doet hij dunner, met een betrouwbare continuïteit en sneller dan de concurrent. Elke mailing licht een van de aspecten uit, vergezeld door een passende gimmick in een op maat gemaakt doosje.

“Trend is een betrouwbare, flexibele partner die altijd op enthousiaste wijze helpt om onze marketingdoelen te bereiken.”

- Sinan Yener, Marketing and Communication Coordinator -

Karel de Koning
Directeur

Meer weten over dit project?

Of wil je weten wat wij voor jou zouden kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Op de hoogte blijven?
Mijnsheerenland

Raadhuislaan 6
3271 BT Mijnsheerenland

Rotterdam

Lichtenauerlaan 114-120
3062 ME Rotterdam