Hoe robuust is een
aardappel?

De aardappel is het derde voedselgewas ter wereld 

en daarmee een belangrijk onderdeel van ons voedsel. Het uitgangspunt van Meijer Potato is dat iedereen moet kunnen genieten van eten. Om ook bij klimaatverandering een groeiende wereldbevolking te voorzien van gezond voedsel, zijn robuuste rassen noodzakelijk. 

Als Kiremko iets te vieren heeft, dan doen ze dat ook goed. Wij kregen de eer om uitnodigingen, programma's en een jubileumboek ter ere van het 50-jarig bestaan te ontwikkelen en uit te voeren. Een zoektocht in beeldmateriaal van de afgelopen jaren hebben ons een tijdje zoet gehouden, maar het resultaat is daar. Een prachtig boek wat het verhaal van Kiremko vertelt. 

Meijer Potato

lanceert daarom een digitale robuustheidsindex, opgebouwd uit 7 verschillende raseigenschappen, om robuustheid van rassen objectief te kunnen vergelijken. Top idee natuurlijk maar hoe krijg je dit in het hoofd van de doelgroep?

Om awareness te creëren 

voor deze index heeft Trend een give-away bedacht en ontwikkelt in de combinatie van een flyer met sleutelhanger om vorm en uitleg te geven over de robuustheid van aardappelen. Deze wordt ingezet tijdens beurzen, events en als mailitem naar belangrijke partners en prospects. 

Zowel de flyer als de sleutelhanger is zeer goed ontvangen, blijkt ook uit beelden waarin aardappeltelers de sleutelhanger gebruiken om de maat van aardappelen in het veld duidelijk te kunnen illustreren. Vormgeving en functie hand in hand!

“Trend is een betrouwbare, flexibele partner die altijd op enthousiaste wijze helpt om onze marketingdoelen te bereiken.”

- Sinan Yener, Marketing and Communication Coordinator -

Karel de Koning
Directeur

Meer weten over dit project?

Of wil je weten wat wij voor jou zouden kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Op de hoogte blijven?
Mijnsheerenland

Raadhuislaan 6
3271 BT Mijnsheerenland

Rotterdam

Lichtenauerlaan 102-120
3062 ME Rotterdam