Wij zoeken een

Copywriter plus*

*(50% copywriter, 25% marketeer, 25% social-mediaspecialist)

Als copywriter ben jij de taalkunstenaar die de klanten van onze klanten weet te informeren en enthousiasmeren met (long & short) copy. Zowel online als offline. Je bent verantwoordelijk voor het creëren van overtuigende, inspirerende en uiteraard foutloze teksten voor diverse touchpoints, waaronder websites, nieuwsbrieven, blogs, brochures, social media posts en meer. Jouw inleving in onze klanten en hun branches, taalgevoel en creativiteit zijn essentieel om de tone-of-voice van de klant te vertalen richting haar doelgroep(en).

Als je van afwisseling houdt zit je hier goed. Het ene moment ben je copywriter, het volgende moment analyseer je verkregen data om een campagne te optimaliseren. Maar je stapt net zo makkelijk met een accountmanager in de auto om een nieuw plan met een klant te gaan bespreken. Kortom geen dag is hetzelfde.  

Aantal uren:

parttime  / fulltime

Basissalaris

€2600 / €3000 per maand, o.b.v. een fulltime aanstelling

Locatie 

Rotterdam / Mijnsheerenland

Artboard 4 copy 2@2x 100
Flyer janvandam beurs oranje
Jouw rol

Het bedenken en schrijven van wervende copy voor diverse marketing- en communicatie-uitingen.

Vertalen van complexe informatie naar begrijpelijke en aantrekkelijke teksten voor verschillende doelgroepen.  Samenwerken met het team, designers en marketeers om tot effectieve campagnes te komen, of om bestaande campagnes van een strakke doorvertaling te voorzien.

Bewaken van de consistentie in communicatie en tone-of-voice over alle kanalen (on- en offline) en campagnes heen.
Redirigeren en proeflezen van teksten om te zorgen voor foutloze en professionele copy. Het plaatsen en monitoren van content op diverse social media kanalen.

Wat krijg je daarvoor terug?

Bovenal een héle leuke afwisselende baan in een nog leuker team bij een groeiend marketingbureau! We bieden een basissalaris tussen de €2600 en €3000 per maand, o.b.v. een fulltime aanstelling. Hier bovenop ontvang je 25 vakantiedagen (bij een fulltime aanstelling) en interessante prestatiebonussen waarmee je jouw salaris nog een flinke boost kunt geven.

Vacature beeld
Waar kom je te werken?

Met alle specialismen onder 1 dak. Wij adviseren, maken plannen, inspireren en geven vorm aan hele toffe projecten. We zijn een platte organisatie en geloven niet zo in hiërarchieën, dat geldt onderling, maar je zult merken dat veel klantcontact ook informeel en laagdrempelig is. Bij ons is iedereen even belangrijk en verantwoordelijk voor zijn of haar eigen werkzaamheden en portefeuille. Op deze manier krijgt iedereen de kans om te ontplooien op zijn/haar manier en levert iedereen een wezenlijke bijdrage aan onze missie en visie. Daarnaast bieden we je een gezellige werkplek in het creatieve en bruisende Mijnsheerenland (zo’n 10 km onder Rotterdam). Daar krijg je volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en eigen initiatieven te ontplooien. Verras ons maar. Oh en je bent natuurlijk hartstikke welkom op alle uitjes, borrels, lunches en andere feestjes.

Onderdeel van Performance Collective

Specialisme is goed, samenwerken nog beter. Wij laten onze opdrachtgevers graag vanuit alle denkrichtingen en expertises optimaal presteren. Daarom maken we onderdeel uit van Performance Collective. Een collectief waarbinnen onze opdrachtgevers, waar nodig, vanuit verschillende disciplines ondersteund worden; www.performancecollective.nl

Ben jij toe aan meer afwisseling en een volgende stap in je carriere?

Stuur ons dan een e-mail met je CV, als we het idee hebben dat jij onze kanjer ben nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek.