Branding

Je droom, idee, gevoel samengevat in een logo

In de afgelopen 30 jaar hebben we voor heel veel bedrijven, producten, instanties en gemeenten hun identiteit mogen vertalen in een logo en huisstijl. Het blijft een bijzonder proces.

Je gevoel in vorm en kleur samengevat

Hoe vertaal je een gevoel, idee of opvatting in vorm en kleur? Het is een proces waar gebaren en mijmeringen net zo belangrijk zijn als woorden. Na al die jaren is het nog steeds fantastisch om keer op keer te zien hoe een opdrachtgever al zijn ideeën en gevoelens terug ziet komen in een logo en huisstijl. Dan is het echt.

Branding

Een concept is de bindende factor in alle communicatie-uitingen en zorgt voor een versterkend effect. Een huisstijl doet hetzelfde voor de vorm waarin uitingen worden gepresenteerd. Een juiste branding zorgt voor een eenduidige uitstraling, waardoor de ontvanger meteen de afzender herkent. Dat geeft iedere boodschap meer kracht, de juiste uitstraling en waarde mee. 

Zij gingen je voor

In 4 stappen een steengoed concept

Een passende uitstraling zorgt voor een versterking en herkenbaarheid in je communicatie. We vertalen graag je wensen, ideeën en waarden in een passende branding in 4 stappen.

1. Designmeeting

In het gesprek bespreken we je wensen, tasten we af wat je passend en mooi vindt en ontdekken we de waarden die we mee moeten nemen in onze designs. 

2. Ontwerp

Met alles wat je verteld hebt en de markt waarin je opereert gaan we aan de slag en maken we een aantal designs van je nieuwe branding. 

3. Presentatie

We presenteren je de gemaakte voorstellen en leggen uit waarom we welke keuzes gemaakt hebben. Met elkaar bespreken we de voorstellen en scherpen ze waar nodig aan. 

4. Brandbook

Het gekozen design werken we uit in een volledige branding, eventueel met brandbook hardcopy of digitaal. Dit is de basis voor de uitrol van alle communicatie-uitingen.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Kom een keer vrijblijvend langs voor een kopje koffie of thee en ontdek wie we zijn en hoe we werken.  

Stel een vraag