Met welke boodschap weet je te raken?

Communicatie

Jouw bedrijf voegt iets toe. Maar onbekend maakt onbemind. Wij zijn communicatiespecialisten, vormgevers, copywriters en storytellers. We maken van iedere boodschap een feestje met een dijk van een concept. De basis van communicatie en dé randvoorwaarde voor het succes van de boodschap.

communicatie

Onze communicatie diensten

Effectieve communicatie begint met het onderscheidend vermogen van jouw product, dienst of bedrijf. Indien gewenst helpen wij om dit te vinden, te positioneren en de juiste boodschap over te brengen op de doelgroep. De manier waarop we dat doen hangt af van de markt, de doelgroep en de omvang. We zetten zowel offline- als online kanalen in, maken de communicatieresultaten inzichtelijk en zorgen voor meer rendement. Wij halen het beste in jouw bedrijf naar boven!

8735 Anthony en Kim (Kim scherp)

doelstelling

We doen het niet zomaar

Of het nu gaat om interne- of externe communicatie, er is een boodschap die je over wil brengen. Op basis van jouw doelstelling gaan wij aan de slag. Van het bedenken van een pakkend concept, het selecteren van de geschikte kanalen, tot het uitwerken van jouw unieke verhaal. 

Doelstelling

Er is een boodschap die je over wil brengen. Dat doe je niet zomaar. Wat is jouw specifieke doelstelling en hoe kunnen wij die behalen?  

aanpak

Op basis van de doelgroep (intern of extern) gaan we op zoek naar de juiste kanalen om jouw boodschap over te brengen.

resultaat

Tussentijds meten we zoveel mogelijk of jouw boodschap is aangekomen en overgekomen. Waar nodig optimaliseren we. Gedreven door resultaat.

resultaat

Wat wil je precies bereiken?

Bedrijven communiceren doorlopend. Met medewerkers, klanten, leveranciers en diverse andere stakeholders. Voor iedereen een specifieke boodschap. Wij bepalen samen wat jij wil bereiken, bij welke doelgroep, via welke kanalen en meten tussentijds het succes van jouw communicatie.

Onze cases

Huisstijl Xustain

Xustain

Merkstrategie  •  Logo en Huisstijl  •  Website  •  Landingspagina  •  Video  •  Brochure

Beursstand Jan van Dam

Jan van Dam beurs

Merkstrategie  •  Doelgroepsegmentatie  •  B2B marketing  •  Direct marketing  •  Landingspagina 

Design

Meer diensten

Een goed design straalt uit waar je voor staat.

aan de slag

Wat wil jij bereiken?

Meer omzet, een beter imago, naamsbekendheid, meer klanten, deelnemers, nieuwe medewerkers, of ...? Laten we samen jouw vraagstuk verkennen!