Communicatie

Concept & storytelling ookwel de heilige graal van communicatie 

Een goede communicatie begint met een dijk van een concept. We kunnen het niet genoeg benadrukken. Dit is de basis van alle communicatie en zorgt voor het succes van je boodschap. 

Herhaling is de kracht van communicatie. Dat is in al die jaren niet veranderd. Het is wel van belang dat je boodschap opvalt en gezien wordt. Een goed concept zorgt ervoor dat je boodschappen in elkaar haken. Onze manier van vertellen zorgt ervoor dat je boodschap opvalt, blijft hangen en aanzet tot actie.

Vertellen is een kunst

Een goed verhaal start bij het begin. Dat is een open deur, maar in communicatie zien we dagelijks dat onze relaties halverwege beginnen met vertellen. De opbouw, woordkeuze en vorm van een boodschap zijn van groot belang. Van belang om mensen te bereiken, om ze te boeien en aan te zetten tot actie. Het vertellen van een verhaal, welk verhaal dan ook, is een kunst. Het is een vakmanschap en dat beheersen we als geen ander.

Zij gingen je voor

In 4 stappen een steengoed concept

Een goed concept is simpel, eenvoudig, past bij al je communicatieboodschappen en is de kern van je communicatie. Nike heeft ‘Just do it’. Super eenvoudig, maar o zo lastig. 

1. Bel of mail

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking. We kunnen in een eerste gesprek al veel ophelderen en uiteenzetten. 

2. Brainstormen

Als we weten wat je wil vertellen, verkopen of kenbaar wil maken, gaan we nadenken over een spraakmakend concept. We brainstormen wat af. 

3. Presentatie

De beste ideeën presenteren we aan je. Eigenlijk altijd meer dan 1 idee. Samen bepalen we welke het beste aanvoelt en past. Meestal is die keuze snel gemaakt.

4. Aan de slag

Vanuit het plan stellen we een budget op en bepalen we de rolverdeling. We kunnen je dromen waar gaan maken. 

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Kom een keer vrijblijvend langs voor een kopje koffie of thee en ontdek wie we zijn en hoe we werken.  

Stel een vraag