9995 Martijn en Karel

Communicatie

Beurzen & events

Ben je op zoek naar een bedrijf dat ervaren is in het ontwerpen van beursstands en materialen voor events? Wij zijn de perfecte partner voor jouw volgende evenement.

VAN ONTWERP TOT UITVOERING

Wij helpen jouw bedrijf verder

Trend biedt niet alleen prachtige ontwerpen, maar wij helpen jou ook om een perfecte stand of event te realiseren. Van het eerste idee tot de uiteindelijke uitvoering zorgen wij voor een gestroomlijnd proces dat op tijd en binnen budget wordt afgerond. Ons team van experts staat klaar om met je samen te werken aan elke fase van jouw project.

voordelen

Creëer verlangen bij jouw klanten

Een goed ontworpen beursstand kan indruk maken op potentiële klanten en hen aantrekken naar jouw product of dienst. Hetzelfde geldt voor evenementen - met gepersonaliseerde ruimtes en tactisch strategisch ontwerp zorg je ervoor dat gasten terugkomen voor meer.

Wij begrijpen hoe belangrijk deze momenten zijn voor jouw bedrijf en daarom willen we met onze expertise het verschil maken. We zorgen ervoor dat jouw evenement onvergetelijk wordt en geven net dat extra duwtje richting toekomstige klanten. Resultaatgedreven.

Zet vandaag nog de eerste stap

Het organiseren van beurzen en evenementen hoeft geen stressvol proces te zijn. Samen maken we van elk project een succesverhaal. Bel of e-mail ons en we zorgen ervoor dat jij de volgende stap in jouw bedrijf kan zetten - met een opvallend, uniek ontworpen evenement of beursstand waar iedereen het nog lang over zal hebben!

Onze cases

Reedijk

Grafisch vormgeving  •  DTP-opmaak  •  Brochure  •  DM

30 jaar logo kleiner min

Mijn melding

Landingspagina  •  DM

aan de slag

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Stel direct jouw vraag via het onderstaande formulier