Doosje dicht 2

Communicatie

Direct Marketing

Als je niet communiceert met je klanten, dan verlies je ze aan concurrenten die dat wel doen. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw boodschap opvalt tussen alle andere reclameboodschappen? Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd wat werkt en wat niet werkt in de wereld van DM. We gebruiken deze kennis en expertise om een campagne op maat te maken die past bij jouw doelgroep en budget.

een strategie die garandeert dat jouw DM-actie aanslaat

Wij zijn experts op het gebied van effectieve direct mailings en e-mail- of online campagnes. Ons doel is om jouw bedrijf te helpen groeien door middel van gerichte communicatie met potentiële klanten.

Werkwijze

Hoe gaan wij te werk?

We beginnen altijd met een grondige analyse van jouw bedrijf en doelgroep. Wie zijn jouw beste klanten en waar bevinden zij zich? Welke boodschap wil jij overbrengen en wanneer is daarvoor het beste moment? Op basis hiervan maken wij een strategie die garandeert dat jouw DM-actie aanslaat.

Daarna gaan we aan de slag met het ontwerpen van een aantrekkelijke campagne die past bij jouw huisstijl. We schrijven pakkende teksten en kiezen de juiste beelden om ervoor te zorgen dat jouw boodschap opvalt. Vervolgens zorgen we dat je mailing bij de juiste personen terecht komt en monitoren we de resultaten nauwgezet.

Wil jij ook groeien met DM-acties? Neem dan nu contact met ons op en ontdek wat Trend voor jou kan betekenen!

Onze cases

Cover

Jan van Dam 

Drukwerk  •   Branding  •   Magazine

Mijn melding

Website  •  Online adverteren

aan de slag

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Stel direct jouw vraag via het onderstaande formulier