Pexels lumn 190295

communicatie

Nieuwsbrief

Je hebt vast wel eens geprobeerd om zelf een nieuwsbrief te maken voor jouw bedrijf. Misschien was het resultaat niet helemaal wat je verwachtte en kostte het ook nog eens veel tijd en moeite. Het maken van een goede nieuwsbrief is namelijk een vak apart. Een digitale nieuwsbrief kan echter ontzettend waardevol zijn, mits deze goed wordt gemaakt.

Wij zijn experts op het gebied van digitale nieuwsbrieven en zorgen ervoor dat jouw nieuwsbrief er professioneel uitziet én effectief is.

Verander je nieuwsbrief van een last naar een lust

Merkbaar verschil met onze hulp

Een goede nieuwsbrief zorgt voor meer betrokkenheid bij jouw klanten (en/of medewerkers) en zal direct of indirect leiden tot meer verkopen of leads. Door gebruik te maken van onze kennis en ervaring op dit gebied, merk je al snel het verschil met de vorige versies van jouw nieuwsbrief.

Wij begeleiden jou bij elke stap: van onderwerpkeuze tot verzending. Hierbij houden we altijd rekening met de doelgroep die jij wilt bereiken en wat zij nodig hebben. Zo maken we samen succesvolle en relevante nieuwsbrieven.

Voordelen

Laat ons werk voor je doen

Naast onze expertise willen wij dat jij als ondernemer bezig kunt zijn met waar je goed in bent: de dagelijkse gang van zaken binnen jouw bedrijf. Daarom nemen wij graag het werk uit handen wat betreft het maken van de nieuwsbrief.

Met Trend heb je een betaalbare oplossing en krijg je kwalitatief hoge dienstverlening. Zo bespaar jij niet alleen tijd, maar ook geld én verbeter je tegelijkertijd jouw online marketing.

Onze cases

Reedijk

Grafisch vormgeving  •  DTP-opmaak  •  Brochure  •  DM

Mijn melding

Website  •  Online adverteren

aan de slag

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Stel direct jouw vraag via het onderstaande formulier