onderdeel van
5559 Logo PerformanceCollective
Pexels photomix company 218717
communicatie
Online adverteren

Ben jij op zoek naar een manier om jouw bedrijf online onder de aandacht te brengen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in SEA, oftewel Search Engine Advertising. Door middel van betaalde advertenties zorgen wij ervoor dat jouw bedrijf beter gevonden wordt via Google.

Search Engine Advertising
Wat is SEA en hoe werkt het?

SEA staat voor Search Engine Advertising en is een vorm van online adverteren. Hierbij worden er betaalde advertenties weergegeven bovenaan of onderaan de organische zoekresultaten in zoekmachines zoals Google. Deze advertenties worden getoond aan mensen die zoeken naar bepaalde zoekwoorden die relevant zijn voor jouw bedrijf.

Wij stellen samen met jou een lijst met relevante zoekwoorden op waarop we willen adverteren. Vervolgens maken wij aantrekkelijke advertenties die passen bij de zoekopdracht van de potentiële klant.

Voordelen
Waarom kiezen voor Trend?

Met onze jarenlange ervaring, expertise en toegang tot de meest geavanceerde tools op het gebied van online advertising kunnen wij ervoor zorgen dat jouw bedrijf meer succes zal behalen op het internet.

Wij weten precies wat wel en niet werkt op het gebied van SEA en kunnen daarom altijd maatwerk leveren voor elk type bedrijf. Daarnaast bieden wij full-service diensten aan waarbij wij als partner samenwerken met jou om maximaal resultaat te behalen.

Ons team bestaat uit gedreven online marketeers, die altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en trends in het vakgebied. Wij investeren continu in kennis en trainingen om deze expertise up-to-date te houden. Wij staan klaar om samen met jou aan de slag te gaan en ervoor te zorgen dat jouw bedrijf succesvol wordt in online advertising.

Onze cases

Reedijk

Grafisch vormgeving  •  DTP-opmaak  •  Brochure  •  DM

Mijn melding

Website  •  Online adverteren

aan de slag
Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Stel direct jouw vraag via het onderstaande formulier