Design

Wij maken jouw punt

Als je een punt wil maken in communicatie kan dat ook met vormgeving en design. Jouw visie en ideeën kunnen wij tot leven brengen in een design, zodat je uitstraalt waar je voor staat. 

Steek boven de massa uit

Een goed design, straalt uit waar je voor staat. Het valt op en onderstreept dat wat je wil vertellen aan je doelgroep. Als het allemaal klopt herkent je doelgroep bij iedere uiting dat het van jouw bedrijf afkomstig is. De verleiding is groot om over mooi en lelijk te praten, wij hebben het over goed of slecht en bovenal of het bij je past. 

Consistent

Als een design klopt, kan je het overal in doorvoeren. Van een verpakking, tot aan de belettering van je wagenpark. Door alle uitingen in eenzelfde design te zetten, versterkt het elkaar. Dat heeft een economische waarde, want het versterkt de herkenbaarheid, waardoor losse uitingen een meerwaarde creëren.

Een passend design maken is afhankelijk van jou, je visie, je producten, je manier van ondernemen en je klanten. We helpen je graag. 

Zij gingen je voor

In 4 stappen een nieuw design

Een nieuw design mag even schuren, maar daarna moet het al snel passen als een oude jas. Laten we met elkaar een statement vormgeven. 

1. Bel of mail

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking.

2. Briefing

We gaan met elkaar op zoek naar wat je wil uitstralen, wat de markt doet en wat jouw doelgroep verwacht. 

3. Ontwerp

Alle ideeën vanuit de briefing zetten we om in diverse ontwerpen en die presenteren we. 

4. Productie

Als er een ontwerp gekozen is en fijngeslepen, starten we de opmaak van alle benodigde onderdelen. 

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Kom een keer vrijblijvend langs voor een kopje koffie of thee en ontdek wie we zijn en hoe we werken.  

Stel een vraag