Briefpapier wesecureIT

Design

Branding

Welkom bij Trend, de branding experts die jouw bedrijf helpen om zich te onderscheiden van de massa. Wij begrijpen dat branding veel meer is dan alleen een logo en dat het succes van een merk afhankelijk is van vele factoren. Jouw bedrijf moet aansprekend zijn voor je doelgroep en hen inspireren tot actie. Dat is waar we ons elke dag voor inzetten: het creëren van krachtige, unieke en effectieve brandingstrategieën.

visuele elementen die passen bij jouw bedrijf

Krachtig, uniek en effectief

Jouw merk moet impact hebben op jouw doelgroep, zodat ze niet zomaar voorbijgaan aan wat jij als bedrijf te bieden hebt. Daarom werken we samen met onze klanten om hun merkidentiteit te ontdekken of herdefiniëren en zo de branding tot leven te brengen. Door middel van creativiteit en innovatie ontwerpen we visuele elementen die passen bij jouw bedrijf, zoals kleurencombinaties, lettertypen, graphics en andere designelementen.

Voordelen

Onze diensten

Bij Trend kunnen bedrijven terecht voor verschillende branding-diensten:

Strategie

Trend beschikt over ervaren professionals die kritisch kunnen kijken naar het huidige imago van je bedrijf. Op deze manier kunnen we je goed adviseren op welke vlakken er verbeteringen nodig zijn en hoe er verder ingezet kan worden om een sterker merk neer te zetten.

Ontwerp

Eén van onze belangrijkste taken is het creëren van een krachtige visuele identiteit die past bij de waarden van jouw bedrijf. We zullen je helpen met het ontwerpen van logo’s, visitekaartjes en andere marketing benodigdheden.

Content creatie

Wij zorgen ervoor dat jouw klanten worden aangesproken door middel van onvergetelijke boodschappen. Samen met onze copywriters verzinnen wij teksten die passen bij uw brand die zich focussen op de doelgroep in kwestie.

Waarom Trend?

Wij blijven ons telkens ontwikkelen in het vakgebied en houden rekening met toekomstige veranderingen zonder daarbij de visie uit het oog te verliezen. Onze branding-experts begrijpen dat elk bedrijf anders is en nemen daarin een unieke aanpak. Bij Trend zetten we ons voor 100% in om jouw merk tot leven te brengen omdat we geloven dat jouw succes ook het onze moet zijn.

Onze cases

Reedijk

Grafisch vormgeving  •  DTP-opmaak  •  Brochure  •  DM

Mijn melding

Website  •  Online adverteren

aan de slag

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Stel direct jouw vraag via het onderstaande formulier