Doosje dicht 2

Design

Verpakking

Je hebt een fantastisch product, maar het verkopen ervan kan moeilijk zijn als je verpakking niet aantrekkelijk is. Het ontwerpen van een geweldige verpakking vereist echter veel tijd en expertise. Hier komt Trend in beeld. Wij zijn ervaren in het ontwerpen van verpakkingen die indruk maken.

de juiste verpakking is cruciaal voor het succes van jouw product

Waarom kiezen voor Trend?

Omdat wij begrijpen dat de juiste verpakking cruciaal is voor het succes van jouw product. Onze ontwerpers werken nauw samen met jou om een uniek en opvallend design te creëren dat past bij de identiteit van jouw merk.

Bovendien hebben onze designers ervaring met verschillende soorten materialen en druktechnieken om jouw product er nog beter uit te laten springen. Van kartonnen dozen tot plastic flessen, we weten welke materialen en technieken het beste werken om impact te maken.

voordelen

Versterk je positie op de markt

Een goede verpakking geeft jouw bedrijf een voorsprong op concurrenten. Onze aangepaste ontwerpen stellen je in staat om op te vallen in overvolle schappen en zorgen dat klanten de neiging krijgen om jouw product te kopen.

Ongeacht of jij een nieuw bedrijf bent of al jaren actief bent, wij kunnen helpen om jouw merkimago door middel van uw verpakking te verbeteren.

Laten we samenwerken!

Benieuwd naar wat Trend voor jou kan betekenen? Laten we dan samenwerken! Onze ontwerpers staan klaar om jou te helpen bij het maken van de perfecte verpakking voor jouw product. Of het nu gaat om broodzakjes, flessen frisdrank of dozen, wij hebben de expertise om je te helpen. We kijken er naar uit om een creatieve oplossing te bedenken waarmee jij je klanten kunt aanmoedigen om jouw producten te kopen!

Onze cases

Reedijk

Grafisch vormgeving  •  DTP-opmaak  •  Brochure  •  DM

Cover

Jan Van Dam

Branding  •  Magazine  •  Drukwerk

aan de slag

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Stel direct jouw vraag via het onderstaande formulier