Shutterstock 2288699111

Strategie

Lead generatie

Ben je op zoek naar nieuwe klanten en heb je te maken met een lege salesfunnel? Wij weten hoe belangrijk het is om constant nieuwe leads aan te boren. Maar voor veel bedrijven blijkt dit een uitdaging. Hoe bereik je de juiste doelgroep en hoe zorg je ervoor dat zij interesse hebben in jouw producten of diensten? Wij helpen bedrijven met lead generatie waardoor je snel en effectief nieuwe potentiële klanten aantrekt.

campagnes gefocust op
conversie optimalisatie

Vergroot jouw kansen op succes

Op basis van onze jarenlange ervaring weten we waar de pijn- en knelpunten liggen bij het werven van leads. Door middel van verschillende online marketingkanalen, zoals social media, e-mailmarketing, de eigen website en landingspagina’s, kunnen wij gericht campagnes opzetten die focussen op conversie optimalisatie. Hierdoor vergroten wij de kans dat leads concrete acties gaan ondernemen wat écht iets oplevert voor jouw organisatie.

voordelen

Trek geïnteresseerde bezoekers aan

Wij houden altijd oog voor de individuele behoefte van elke organisatie waarvoor we werken. Wij geloven niet in one-size-fits-all aanpak en stellen daarom altijd een plan op maat samen. Daarbij gebruiken we onze uitgebreide kennis en ervaring met marketing om campagnes op te zetten die specifiek gericht zijn op jouw doelgroep: potentiële klanten die zich écht aangesproken voelen.

Hierbij focussen we niet alleen op de kwantiteit van leads, maar juist de kwaliteit hiervan is voor ons belangrijk. We willen immers dat elk contact waarde oplevert en bijdraagt aan het behalen van jouw organisatiedoelen.

Wij hebben bewezen succesvol te zijn in het werven van nieuwe leads voor onze klanten. Met onze professionele en creatieve aanpak helpen wij bedrijven hun salesfunnel weer te vullen.

Cases

Reedijk

Grafisch vormgeving  •  DTP-opmaak  •  Brochure  •  DM

Mijn melding

Website  •  Online adverteren

aan de slag

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Stel direct jouw vraag via het onderstaande formulier