0002 Bij Computer

Strategie

Marketing performance

Bij elk bedrijf gaat het uiteindelijk om resultaat en rendement. Ook op het gebied van marketing. Wat is de impact van het marketingbudget en de communicatie activiteiten op het bedrijfsresultaat of bijvoorbeeld het invullen van vacatures? Wil jij als bedrijf weten hoe jouw marketingcampagnes presteren? Wij helpen bedrijven hun marketing performance in kaart te brengen aan de hand van verschillende KPI’s.

Marketing die bijdraagt aan
de groei van je bedrijf

Wij doen niet aan gokwerk of onderbuikgevoelens (al kloppen deze vaak wel ;). Onze aanpak is altijd zoveel mogelijk gebaseerd op grondig onderzoek, cijfers en feiten. Zo zorgen we ervoor dat jouw investering in marketing daadwerkelijk effectief is en bijdraagt aan de groei van je bedrijf.

voordelen

Plan. Do. Check. Act.

Samen bepalen we de doelstellingen van jouw marketingactiviteiten en drukken deze waar mogelijk uit in concrete, meetbare resultaten. Tussentijds evalueren we samen of we op schema liggen of dat er aanpassingen nodig zijn. Zo optimaliseren we het resultaat van uw marketinginvesteringen. 

Resultaatgedreven

Afhankelijk van jouw wensen bepalen we de frequentie van rapportage, analyse, bespreking en optimalisatie van de activiteiten. Op deze manier werken we samen resultaatgedreven met een zo groot mogelijke kans op succes.

Onze cases

Reedijk

Grafisch vormgeving  •  DTP-opmaak  •  Brochure  •  DM

Mijn melding

Website  •  Online adverteren

aan de slag

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Stel direct jouw vraag via het onderstaande formulier