Shutterstock 1791247490

Strategie

Marketingonderzoek

Wil je als bedrijf succesvol zijn? Dan is het van groot belang om de interne en externe omgeving van jouw organisatie goed in kaart te brengen. Alleen zo kun je een onderbouwd marketingplan opstellen dat écht aansluit bij jouw doelgroep(en) en marktsegment(en). Wij helpen bedrijven met het gewenste onderzoek en analyse, zodat jij gericht kunt inspelen op de behoeften van jouw klanten.

Krijg inzicht in hoe jij je KUNT
onderscheidEN vanconcurrenten

Het belang van onderzoek

Als onderneming heb je vaak verschillende doelen die je wilt bereiken. Denk bijvoorbeeld aan het verhogen van de verkoop of het verbeteren van je reputatie. Om die redenen is onderzoek essentieel. Je moet weten wat er speelt binnen jouw marktsegment, welke factoren relevant zijn voor jouw doelgroep en hoe jij je kunt onderscheiden ten opzichte van concurrenten. Daarbij kijk je niet alleen naar externe factoren, ook intern kan er veel winst behaald worden met onderzoek naar bijvoorbeeld processen en werknemersbetrokkenheid.

onze werkwijze

Jouw wensenpakket

Nadat we een inventarisatie en afstemming hebben gedaan van de wensen, verwachtingen en doelstellingen gaan we aan de slag. We verzamelen de benodigde informatie via diverse onderzoeksmethoden en analyseren en creëren inzicht via een compleet onderzoekspakket op maat. Dit alles vertalen we naar heldere conclusies die zorgen voor de basis van de marketingstrategie en concrete actieplannen.

Onze cases

Reedijk

Grafisch vormgeving  •  DTP-opmaak  •  Brochure  •  DM

Mijn melding

Website  •  Online adverteren

aan de slag

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Stel direct jouw vraag via het onderstaande formulier