0069 Bespreking hele Team

Strategie

Marketingplan

Marketing is een van de belangrijkste sleutels tot een succesvolle bedrijfsvoering. Een goed doordacht en onderbouwd marketingplan helpt bedrijven om effectief te zijn in het bereiken en overtuigen van klanten. Maar waar begin je? En hoe zorg je ervoor dat jouw plan ook daadwerkelijk werkt?

Wij brengen de behoeftes van
jouw bedrijf in kaart

Waar te beginnen

Op basis van een gesprek bepalen we als eerste waar de behoefte zit. Is er onderzoek nodig binnen de organisatie of juist van de externe omgeving (concurrentie, afnemers, branche). Wat zijn de sterktes en zwaktes van de onderneming en waar liggen de kansen en bedreigingen? Wie zijn de afnemers en hoe zijn ze te bereiken? Als we deze onderdelen in kaart hebben gebracht kan er een concreet marketingplan opgesteld worden met daarbij een praktische vertaling in activiteiten, budget en planning.

voordelen

Ben jij klaar om serieus werk te maken van marketing? 

Wil jij niks liever dan succesvol zijn in de sector waarin jij opereert? Wij helpen bij het opstellen van een onderbouwd marketingplan waarmee jij jouw doelen kunt behalen en de concurrentie voor blijft. Neem contact met ons op en we vertellen je graag meer over onze diensten en methodieken!

Onze cases

Reedijk

Grafisch vormgeving  •  DTP-opmaak  •  Brochure  •  DM

Mijn melding

Website  •  Online adverteren

aan de slag

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Stel direct jouw vraag via het onderstaande formulier