Shutterstock 404623861

Strategie

Positionering

Het succes van een bedrijf staat of valt bij de perceptie van de afnemers, werknemers, leveranciers, etc. Een sterke positionering van jouw bedrijf, merk of product kan hierbij het verschil maken. Wat maakt jouw organisatie of merk onderscheidend en waarom moeten jouw producten of diensten gekozen worden?

een strategisch plan waarmee jij jeonderscheidt in de markt

Maak het verschil

Als ervaren marketeers weten wij hoe wij bedrijven kunnen helpen bij hun positionering. Wij geloven erin dat ieder bedrijf uniek is en daar hoort een unieke positionering bij. Door gebruik te maken van ons creatieve denken en professionele aanpak, zullen wij samen met jou een strategisch plan opzetten waarmee jij je onderscheidt in de markt.

Ons doel is niet alleen om jouw positionering te verbeteren, maar ook om deze consistent door te voeren in al je communicatie-uitingen. Het gaat hierbij niet alleen om je website of social media kanalen, maar ook om offline uitingen zoals brochures of displays.

onze werkwijze

Een persoonlijke aanpak

Wij geloven in een persoonlijke aanpak waarbij we écht luisteren naar onze klanten. Samen kijken we naar wat jouw wensen en doelstellingen zijn en zetten dit vervolgens om in een strategisch plan. We analyseren de markt waar jouw bedrijf zich bevindt en houden rekening met trends die relevant kunnen zijn voor jouw organisatie.

Door middel van workshops, brainstormsessies en research geven wij vorm aan jouw identiteit. Deze vormgeving zetten we dan om in een positioneringsstrategie met unieke en creatieve oplossingen.

Onze cases

30 jaar logo kleiner min

Bresc 30 Jaar

Landingspagina  •  DM  

Beelden carrousel 2

Cut the Cake

Merkstratgie  •  Doelgroepsegmentatie  •  B2B marketing  •  Adverteren  •  Direct marketing  •  Landingspagina

aan de slag

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Stel direct jouw vraag via het onderstaande formulier