Pexels magnus mueller 2818118

Strategie

Social media strategie

Ben je op zoek naar een professionele en creatieve partner die jou kan helpen met het opstellen van de perfecte social media strategie? Wij begrijpen de kracht van social media en weten hoe belangrijk het is om hier als bedrijf op de juiste manier gebruik van te maken. Door onze kennis en ervaring in te zetten, helpen wij jouw bedrijf om zich online optimaal te profileren.

wordt gezien door potentiële klanten

Kanalen en boodschap

Als bedrijf wil je natuurlijk graag gezien worden door potentiële klanten. Maar waar begin je bij het instellen van een social media strategie? Wie is de doelgroep? Welke kanalen zijn relevant voor jouw bedrijf? En welke content past daarbij? Wij weten we dat dit soort vragen vaak lastig te beantwoorden zijn. Wij nemen deze uitdaging graag aan en gaan samen met jou aan de slag om tot een gerichte strategie te komen.

voordelen

Verlangen naar meer leads

Naast het verbeteren van zichtbaarheid op sociale media kan werken via een goed uitgekiende sociale mediacampagne resulteren in veel meer leads maar ook grotere naamsbekendheid en een betere relatie met je huidige klanten. Wanneer jij als bedrijf' 'in control' bent over sociaal media, dan zul je in staat zijn om meer te halen uit jouw online marketing campagnes.

Resultaatgedreven

Samen bepalen we de gewenste strategie, uitgedrukt in concrete (meetbare) doelstellingen. Afhankelijk van jouw wensen bepalen we de frequentie van rapportage, analyse, bespreking en optimalisatie van de activiteiten. Op deze manier werken we samen resultaatgedreven met een zo groot mogelijke kans op succes.

Onze cases

Reedijk

Grafisch vormgeving  •  DTP-opmaak  •  Brochure  •  DM

Mijn melding

Website  •  Online adverteren

aan de slag

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Stel direct jouw vraag via het onderstaande formulier