Dit is

WAt we doen

Stilzitten is niet onze sterkste kant. We zijn volop in beweging, altijd. De één meer dan de ander, maar toch. We pakken alles aan wat we tegenkomen en hebben onszelf de afgelopen dertig jaar een paar keer opnieuw uitgevonden.

We hebben veel specialisaties in huis. We maken plannen, adviseren en inspireren jou. We houden je altijd een spiegel voor. We schetsen, ontwerpen, DTP-en, geven vorm. We schrijven teksten of hele verhalen als je dat wilt. We verzinnen ideeën en de gekste concepten. We richten online campagnes in, zijn Google Partner en bouwen websites. We doen heel veel in huis. Wat we niet kunnen, doen we dus ook niet. Daar zijn we helder over. Maar we kennen altijd een specialist die je verder kan helpen. 

strategie

Hands-on maken we een communicatiestrategie. Op één A4-tje in begrijpelijke taal. Effectief en doeltreffend. We zijn pragmatisch in onze aanpak en dwingen je na te denken over zaken als je visie en missie. De lijn waarlangs je opereert. Helder voor jou, je mensen en voor ons. Met als doel het realiseren van resultaten.

concept

Elke goede campagne begint met een goed concept. Of het nu om on- of offline gaat. De kracht van communicatie zit in de herhaling, een goed concept geeft een boost aan je boodschap. Wij worden blij van goede concepten en campagnes.

STORYTELLING

Boodschappen blijven beter hangen met een goed verhaal. Het is een kunst om een boodschap zo te vertellen dat je publiek aandachtig luistert, dat het beklijft. Zit je verlegen om een goed verhaal rondom je boodschap? Wees welkom.

Design

Vanuit onze eigen studio ontwerpen we nagenoeg alles. Van logo’s en huisstijlen tot verpakkingen en websites. Als de situatie erom vraagt, doen we dat nog gewoon met potlood en stift. Maar meestal digitaal.

DIRECT MARKETING

Waarom de hele wereld iets vertellen, terwijl je een heel specifieke doelgroep voor ogen hebt. We zijn van huis uit direct marketeers. We ademen het en passen het in heel veel van onze diensten toe. Noem het resultaatgericht werken.

DTP-OPMAAK

Wat we ontwerpen, kunnen we ook opmaken en gereedmaken voor verdere verwerking. Onze studio draait de hand niet om voor een magazine. Ook voor een nieuwe bannerset voor je online campagne staan we voor je klaar.

Actuele
Websites

Papier is nog nooit zoveel gebruikt als vandaag de dag. Toch zijn websites niet meer weg te denken uit de communicatiemix. We hebben een gespecialiseerd webteam in huis, met front- en backend developers, online marketeers en webdesigners. Op basis van open source werken we aan websites en realistische online projecten. Want een site is tegenwoordig bijna nooit meer alleen een website.

ONLINE MARKETING

Van huis uit zijn we direct marketeers. Van toen het web nog niet commercieel beschikbaar was. Die kennis kwam online mooi van pas. Wij zorgen dat je online gevonden wordt. Zo simpel als het is, zoveel komt er bij kijken. We maken het inzichtelijk, begrijpelijk en realistisch. Ons online marketingteam vertelt je er graag alles over.

DIT IS

WAT WE DOEN

Stil zitten is niet onze sterkste kant. We zijn volop in beweging, altijd. De een meer dan de ander, maar toch. We pakken alles aan wat we tegen komen en hebben ons de afgelopen 30 jaar een paar keer opnieuw uitgevonden.

We kunnen veel in huis. We maken plannen, adviseren en inspireren jou. We houden je altijd een spiegel voor. We schetsen, ontwerpen, DTP-en, geven vorm. We schrijven teksten of hele verhalen als je dat wilt. We verzinnen ideëen en de gekste concepten. We richten online campagnes in, zijn Google partner en bouwen websites en online communicatiemiddelen. We doen heel veel in huis, soms samen met partners. Wat we niet kunnen, doen we dus ook niet, daar zijn we helder over. Maar kennen dan vaak wel de juiste mensen die het kunnen uitvoeren.

Strategie

Hands on, maken we een communicatiestrategie. Op één A4-tje in begrijpelijke taal. Effectief en doeltreffend. We zijn pragmatisch in onze aanpak en dwingen je na te denken over zaken als je visie en missie. De lijn waarlangs je opereert. Helder voor jou, je mensen en ons. Met als doel het realiseren van resultaten.

Concept

Iedere goede campagne begint met een goed concept. Of het nu om on- of off-line gaat. De kracht van communicatie zit in de herhaling, een goed concept geeft een boost aan uw boodschap. Wij worden blij van goed concepten en campagnes

Storytelling

Boodschappen blijven beter hangen met een goed verhaal. Het is een kunst om een boodschap zo te vertellen dat uw publiek aandachtig luistert, dat het beklieft. Zit u verlegen om een goed verhaal rondom uw boodschap? Wees welkom.

Design

Vanuit onze eigen studio ontwerpen we nagenoeg alles. Van logo’s en huisstijlen tot verpakkingen en websites. Als de situatie er om vraagt gewoon nog met potlood en stift maar meestal digitaal.

DIRECT MARKETING

Waarom de hele wereld iets vertellen, terwijl je een hele specifieke doelgroep voor ogen hebt. We zijn vanuit het ontstaan van Trend, direct marketeers. We ademen het, en passen het toe in heel veel van onze diensten. Noem het resultaat gericht werken. 

DTP-OPMAAK

Wat we ontwerpen kunnen we ook opmaken en gereed maken voor verdere verwerking. Onze studio draait de hand niet om voor een magazine, maar maakt ook een nieuwe bannerset voor uw online campagne.

Actuele websites

Er is nog nooit zoveel papier gebruikt als vandaag de dag. Toch zijn websites niet meer weg te denken uit de communicatiemix. We hebben een gespecialiseerd webteam in huis. Front- en backend developers, online marketeers, web designers. Op basis van open source werken we aan websites en realistische online projecten. Want een site is tegenwoordig bijna nooit meer alleen een website.

ONLINE MARKETING

Van huis uit zijn we direct marketeers, van toen het web nog niet commercieel beschikbaar was. Die kennis kwam online mooi van pas. Wij zorgen dat u online gevonden wordt. Zo simpel als het is, zo veel komt er bij kijken. We maken het inzichtelijk, begrijpelijk en realistisch. Ons online marketingteam verteld er u graag alles over.

Kom langs,

Raadhuislaan 6
3271 BT  Mijnsheerenland