degens

brengt het ambacht online

Een nieuwe website stond voor Degens al even op het verlanglijstje. Na het herzien van hun positionering is het moment daar om aan die wens gehoor te geven. Wij mochten onze tanden zetten in een innovatief design, waarin de vernieuwde positionering van Degens online optimaal tot zijn recht komt: ‘Degens is er exclusief voor de ambachtelijke versspecialist’.

Watertanden

We ontwerpen een website die de versspecialist doet watertanden. Slager, groenteman, visboer en delicatessenzaak; allemaal willen we ze inspireren met wat Degens (online) te bieden heeft. De visie van Degens op elk van deze vakgebieden dragen we duidelijk uit. Ook bieden we de bezoeker gerichte informatie, producten en een uitgebreide receptendatabase op zijn vakgebied. Met persoonlijke verhalen van klanten en ultieme tips om de omzet te verhogen, wordt Degens.eu het online platform van de ambachtelijke versspecialist die méér wil. ‘Smaak, anders nog iets?’

Brochure ‘Smaak, anders nog iets?’

Naast een vernieuwde positionering én online uitstraling, werken we ook aan de corporate brochure die in hetzelfde thema (‘Smaak, anders nog iets?’) zijn werk moet gaan doen bij (potentiële) klanten. Het mooie beeldmateriaal dat Degens voorhanden heeft, geeft ons inspiratie om ook hierin de positionering tot uiting te brengen. Zo vertellen we in een handzame vorm, die gemakkelijk mee te nemen is door de regiovertegenwoordigers, de visie van Degens en hoe die zich vertaalt naar de toonbank. Met persoonlijke insteekleaflets van deze vertegenwoordigers creëren we de binding waar het ambacht, met al haar charme, om bekend staat. Samen met Degens brengen we niet alleen het ambacht online, maar we zetten het ook op de kaart. Niets is fijner dan in een heerlijk geurende slagerij verlekkerd wachten op je vers afgesneden stukje biefstuk, toch?

JIJ DROOMT WIJ MAKEN