degens

brengt het ambacht online

Een nieuwe website stond al even op het verlanglijstje van Degens. Na het herzien van hun positionering is het moment daar om aan die verlangens gehoor te geven. Wij mochten onze tanden zetten in een innovatief design waarin de vernieuwde positionering van Degens online optimaal tot haar recht komt: ‘Degens is er exclusief voor de ambachtelijke versspecialist’.

Watertanden

We ontwerpen een website die de versspecialist doet watertanden. Slager, groenteman, visboer en delicatessenzaak; allemaal willen we ze inspireren met wat Degens (online) te bieden heeft. De visie van Degens op elk van deze vakgebieden dragen we duidelijk uit en we bieden de bezoeker gerichte informatie, producten en een uitgebreide receptendatabase op haar vakgebied. Met persoonlijke verhalen van klanten en ultieme tips om de omzet te verhogen wordt Degens.eu het online platform van de ambachtelijke versspecialist die meer wil. ‘Smaak, anders nog iets?’

Brochure ‘Smaak, anders nog iets?’

Naast een vernieuwde positionering én online uitstraling werken we ook aan de corporate brochure die in hetzelfde thema ‘Smaak, anders nog iets?’ haar werk moet gaan doen bij (potentiële) klanten. Het mooie beeldmateriaal dat Degens voorhanden heeft geeft ons inspiratie genoeg om ook hier de positionering in door te vertalen. In een handzame vorm, die gemakkelijk mee te nemen is door de regiovertegenwoordigers, vertellen we de visie van Degens en hoe zij dit doorvertaalt naar de toonbank. Met persoonlijke insteekleaflets van de regiovertegenwoordigers creëren we een stukje binding waar het ambacht met al haar charme om bekend staat. Samen met Degens brengen we niet alleen het ambacht online, maar zetten we het ook op de kaart. Niets fijner dan in een heerlijk geurende slagerij verlekkerd wachten op je vers afgesneden stukje biefstuk, toch?

JIJ DROOMT WIJ MAKEN