Kiremko

jonger dan ooit

Soms zou je het werken aan een mooi project van de daken willen schreeuwen. Maar dat kan natuurlijk niet als het bijna een jaar lang ‘top secret’ is. Nu de opening van het nieuwe pand en het 50-jarig jubileum van Kiremko - dé fabrikant van machines bestemd voor de aardappelverwerkende industrie - achter ons ligt, delen we met trots een van de topstukken in onze collectie. For the love of potatoes …

Kompas

Zoals een van de relaties het zo mooi zei: ‘You don’t work for Kiremko, but you are a part of Kiremko’. Zo hebben wij het ook ervaren. Gezamenlijk werkten we intensief toe naar mei 2017, de maand waarin het allemaal moest gebeuren. Relaties uit binnen- en buitenland werden uitgenodigd om mee te vieren. Internationale gasten uit alle windrichtingen ontvingen al in september 2016 een persoonlijke save-the-date, met een prominente rol voor het kompas. Want het verhaal van Kiremko wordt sterk gekenmerkt door (internationale) samenwerking, een heldere koers en vertrouwen op het innerlijke kompas.


Hollandse twist

Een save-the-date met cachet vraagt om waardige opvolging. We ontwikkelden een stijlvolle uitnodiging voor de internationale relaties en klanten met een Hollandse twist en ‘Greetings from Amsterdam’. Online kon men zich aanmelden en anekdotes aanleveren voor een heus jubileummagazine.


Back to the future

Wat is er mooier bij een jubileum dan de mooiste verhalen te vangen in woord en beeld. We leverden onze bijdrage aan een prachtige film (gemaakt i.s.m. Sas Film) en ontwikkelden een jubileummagazine, waarin verleden, heden en toekomst een plek kregen. Na de officiële opening ontvingen alle gasten dit magazine en werd er een speciale cadeau-editie met lederen omslag uitgereikt aan de directie van Kiremko.

Memorabele jubileumweek

Uiteindelijk ontving Kiremko vanaf 19 mei gasten van over de hele wereld om samen met de medewerkers de bijzondere mijlpalen te vieren. Op 19 mei opende Maarten Camps, secretaris-generaal van het ministerie van Economische Zaken, de avond. Na zijn speech werd de film vertoond met een pakkende reeks interviews die naadloos overging in een spectaculaire show van illusionist Hans Klok. De gasten werden rondgeleid in het nieuwe pand en getrakteerd op een diner in de fabriek die werd omgetoverd tot een spectaculaire feestlocatie. Met menukaarten in stijl natuurlijk!

Trots

Bijzonder trots zijn wij op het eindresultaat, waarbij we zonder Hans Klok, maar samen mét Kiremko, iets magisch hebben neergezet.

JIJ DROOMT WIJ MAKEN