Het verschil tussen dromen en doen is ondernemen! Deel je dromen met ons en we helpen je om ze uit te laten komen. Hands-on met een berg aan ervaring en klinkend resultaat.

Wij zetten je dromen om in een pakkend concept

Campagnes, strategie, webdesign, on- en offline marketing, wij weten er raad mee. Voor een wereldwijde doelgroep of alleen voor je eigen team. Concept, planmatig of in uitvoering. We houden je in elk geval altijd de spiegel voor, zodat we allemaal voor hetzelfde doel gaan.

Strategie

Hands-on maken we een communicatiestrategie, op één A4-tje in begrijpelijke taal. Effectief en doeltreffend.

Communicatie

Elke goede campagne begint met een goed concept. Of het nu om on- of offline gaat, de kracht van communicatie zit in de herhaling.

Branding

Vanuit onze eigen studio ontwerpen we nagenoeg alles. Van logo’s en huisstijlen tot verpakkingen. 

Webdesign

Websites zijn niet meer weg te denken uit de communicatiemix. Wij hebben een gespecialiseerd webteam in huis.

Design

Wat we ontwerpen, kunnen we ook opmaken en gereedmaken voor verdere verwerking. Onze studio draait de hand niet om voor een magazine.

Online marketing

Wij zorgen dat je online gevonden wordt. Zo simpel als het is, zoveel komt er bij kijken. We maken het inzichtelijk, begrijpelijk en realistisch.

Effectieve communicatie

Stilzitten is niet onze sterkste kant. We zijn volop in beweging, altijd. We pakken alles aan wat we tegenkomen en hebben onszelf de afgelopen dertig jaar tot een volwaardig marketing- en communicatiebureau weten te ontwikkelen.

Trots op onze klanten

Opdrachtgevers uit alle windstreken. Lokale, landelijke en internationale opdrachtgevers. We werken met evenveel plezier een crossmediale campagne uit voor een Europese opdrachtgever als dat we een online personeelswerving doen voor de bakker op de hoek. We go for it!

Nieuwsgierig geworden?

Op de hoogte blijven?
Mijnsheerenland

Raadhuislaan 6
3271 BT Mijnsheerenland

Rotterdam

Lichtenauerlaan 114-120
3062 ME Rotterdam