Ontmoet de makers

Communicatie is mensenwerk. Maak kennis met de mensen die samen Trend marketing & communicatie vormen. Een hecht team van enthousiaste vakmensen die stuk voor stuk gek zijn op hetgeen ze doen. Een doorgewinterd team met een bak aan ervaring in communicatie, vormgeving, marketing en ideeën.

Wij weten van aanpakken

Van jouw boodschap maken wij een feestje. Bovenal zijn we ijzersterk in het achterhalen van de vraag achter de vraag. Wij zijn vraagvaardig en houden je graag een spiegel voor. Zo komen we tot marketing- en communicatieconcepten die werken. Concepten die ervoor zorgen dat gestelde doelen behaald worden. Dat jouw booschap aankomt, blijft hangen en aanzet tot actie.

Enorm nieuwsgierig

Van nature zijn wij nieuwsgierig. We willen graag weten waarom je dingen gedaan wilt hebben. 'Waarom' is hier de meest gestelde vraag. Die nieuwsgierigheid combineren we met realisme. Door meer dan dertig jaar ervaring weten we wat werkt. We bedenken concepten en plannen met een reële kans van slagen. 

Altijd enthousiast

Door onze jarenlange ervaring zijn we nieuwsgierig, gepokt en gemazeld. Maar het belangrijkste vergeten we bijna. We zijn enorm enthousiast. We zijn enthousiaste aanpakkers met plezier in ons werk, wat nieuwe energie, lachende gezichten en een frisse kijk op bestaande vraagstukken geeft.

Joëlle

Junior Projectmanager

Damian

Junior grafisch ontwerper
Contact

Esther

Grafisch ontwerper
Contact

Wij komen graag met je in gesprek

Kom een keer vrijblijvend langs voor een kopje koffie of thee en ontdek wie we zijn en hoe we werken. 

Nieuwsgierig geworden?

Op de hoogte blijven?
Mijnsheerenland

Raadhuislaan 6
3271 BT Mijnsheerenland

Rotterdam

Lichtenauerlaan 102-120
3062 ME Rotterdam