Webdesign

Vindbaarheid, gebruiksgemak en uitstraling

Online is alles mogelijk! De vraag is alleen of alles ook nodig is en past binnen de wensen en kaders die gesteld worden. Een website hoeft niet ingewikkeld te zijn, maar het is wel raadzaam rekening te houden met de juiste zaken. 

Een website maken die past, is voor iedereen anders

Bij de ontwikkeling van een website houden we met veel factoren rekening. Zaken die je belangrijk vindt en zaken die gebruikers en Google belangrijk vinden. Soms leveren we in twee weken op, soms zijn we 4 maanden bezig. Goede, heldere en duidelijke communicatie is daarbij de sleutel tot succes. 

Makkelijk in de omgang

Steeds meer opdrachtgevers willen een website die ze zelf makkelijk kunnen bijhouden, maar ook een leverancier die snel bij kan springen als het even niet lukt. Dat is precies wat we leveren. Het cms waar we mee werken is uitermate gebruiksvriendelijk. En we helpen je graag als het even niet lukt of uitkomt. 

Zij gingen je voor

In 4 stappen een passende website maken

Van eenvoudige pagina, tot het online zenuwcentrum van je bedrijf. We regelen het voor je en begeleiden je stap voor stap tot de website die je voor ogen hebt. 

1. Inventariseren

In de eerste stap inventariseren we jouw wensen. Met jou bepalen we wat echt nodig is en wat leuk of handig zou zijn, maar niet noodzakelijk. 

2. Plan van aanpak 

We presenteren onze aanpak, gekoppeld aan een budget. Op die manier kan je bepalen wat je wel en niet uitgevoerd wil hebben. 

3. Bouwen

Als alles helder is, gaan we bouwen. We gaan teksten en foto’s verzamelen of realiseren. Per onderdeel laten we je meekijken, totdat de site klaar is voor lancering. 

4. Nazorg

Staat de site eenmaal live, dan zijn er altijd nog kleine aanpassingen. We geven een cms-training en kijken met je naar de resultaten die de site genereert. 

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Kom een keer vrijblijvend langs voor een kopje koffie of thee en ontdek wie we zijn en hoe we werken.  

Stel een vraag