Onze werkwijze

Communicatie is leuk! Dus werken we met plezier voor jou. Dat kan zijn aan een opdracht, project of in teamverband. We zoeken altijd naar de vorm die past en het beste rendement geeft. 

We laten je vliegen
Ready for take-off? We halen het beste naar boven uit je bedrijf en je mensen. Onze kennis en ervaring zorgt ervoor dat communicatiedoelstellingen reëel zijn en gehaald worden. 

Stap 1

We leren je graag kennen

Communicatie is persoonlijk. Iedere opdracht, ieder project of iedere samenwerking is anders. Aangezien we jouw boodschap gaan vertalen in succesvolle communicatie die bij jou en je bedrijf past, moeten we je leren kennen. We willen begrijpen waarom keuzes gemaakt worden en wat de doelstellingen zijn. De samenwerking is vaak intensief, dus het is fijn als het klikt. Daarom maken we graag vrijblijvend kennis. Kom eens langs, drink een kopje koffie en ervaar wie we zijn en wat we voor je zouden kunnen betekenen.  

Stap 2

Communicatievraagstuk

We gaan aan de slag. Leuk! Het is nu belangrijk om te komen tot de kern. Waarom nemen we actie? Wie moeten we bereiken en waarom zouden ze ingaan op ons voorstel? Het klinkt eenvoudig, maar deze stappen worden vaak overgeslagen. In deze fase vragen we je het hemd van het lijf, we willen je vraag echt doorgronden en zoeken naar de beste manier om succes te behalen. Soms is die heel anders dan vooraf gedacht, maar dat laten we je zien. Door zaken nu helder te krijgen, zul je later succes behalen. 

Stap 3

Brainstorm en design

Goed, de vraag is helder en de opdracht duidelijk. Nu is het aan ons om een voorstel te bedenken en vorm te geven. We beginnen met het bedenken van een concept, de kapstok waar we alles aan ophangen. Klopt die, dan versterkt dat je boodschap op een ongelofelijke manier. Het is de ziel van het idee. We werken het concept uit in voorstellen en een passende branding. We werken het plan van aanpak uit en maken de bijpassende offertes. Tijd om je te gaan bellen voor een afspraak. 

Stap 4

Presentatie

Het uur van de waarheid. Althans, de eerste keer. We gaan je onze ideeën presenteren. We starten door nog een keer te vertellen wat het vertrekpunt is, zodat alle klokken gelijk staan. Dan presenteren we je onze ideeën, visie en designs. We laten je zien hoe we die willen inzetten en welke keuzes we gemaakt hebben. We bespreken die, nemen de planning en offertes door en als we ons werk goed gedaan hebben gaan we aan de slag. Wat we ontwerpen, kunnen we ook opmaken en gereedmaken voor verdere verwerking. Onze studio draait de hand niet om voor een magazine. En als de situatie erom vraagt, doen we dat nog gewoon met potlood en stift. 

Stap 5

Let's go!

Als alles akkoord is gaan we aan de slag. Er zullen wat zaken moeten worden aangeleverd en wij gaan het hele plan uitwerken. Dit is een intensief proces waar we je nauw bij betrekken. We werken samen, leggen zaken voor en stemmen af. We bewaken daarbij de deadlines, budgetten en de randvoorwaarden. Als alles klaar is leveren we het op, zetten het online of we starten de campagne. Voor ons de tweede keer het uur van de waarheid, want we zijn benieuwd naar de reacties en willen weten of het werkt. Daar doen we het voor! 

Stap 6

Samen maken we het beter

Loopt het project, of is de klus opgeleverd, dan willen we uiteraard weten hoe het ontvangen is en of dat de campagne werkt. Bij campagnes en projecten hebben we regelmatig contact om de ervaringen in de markt te verwerken en waar nodig bij te sturen. We sparren met je over de resultaten, of hoe we die kunnen bijsturen. Als je communicatie goed inzet, leer je met elkaar van iedere uiting om het beter te maken en zo meer succes te behalen. Indien gewenst nemen we je mee en leren we je zaken zelf te doen, zodat we het maximale uit je budget kunnen halen. 

Allemaal mooie praatjes maar ...

Kom een keer vrijblijvend langs voor een kopje koffie of thee en ontdek wie we zijn en hoe we werken. 

Nieuwsgierig geworden?

Op de hoogte blijven?
Mijnsheerenland

Raadhuislaan 6
3271 BT Mijnsheerenland

Rotterdam

Lichtenauerlaan 102-120
3062 ME Rotterdam