ONTMOET

DE MAKERS

Communicatie is mensenwerk. Maak kennis met de mensen die samen Trend marketing & communicatie vormen.

Een hecht team van enthousiaste vakmensen die stuk voor stuk gek zijn op hetgeen ze doen. Een doorgewinterd team met een bak aan ervaring in communicatie, vormgeving, marketing en ideeën.

Directeur

Karel,

Bij Trend sinds: 1991

Als je van je hobby je werk hebt gemaakt, hoef je nooit te werken. Zag zichzelf nooit ergens anders werken dan in de reclame. Vindt het fantastich om een vraag van klanten te doorgronden en te vertalen naar communicatiestrategie. Creatief, anders denkend, gek op vormgeving, familieman, prater.

Art director

Leen,

Bij Trend sinds: 1979

De nestor van de creatieve afdeling. Heeft nog werktekeningen gemaakt zonder computer en dat geeft een ongekende technische know-how van het grafische vak. Kan nog steeds een schets maken zonder iets met een stekker. Een creatieve duizendpoot die nooit voor één gat te vangen is.

Projectmanager

Amy,

Bij Trend sinds: 2019

Als er iets goed en snel geregeld moet worden, moet je bij haar zijn. Niet lullen maar poetsen! Aanpakken zit in haar genen. Geboren onder de rook van Rotterdam. Groot geworden in de havenstad zelf. Uitdagingen zijn er om opgelost te worden.

Office

Natascha,

Bij Trend sinds: 1994

In alle wanorde moet ook orde heersen. Daarom is Natascha onze vaste rots in de branding. Weet van bijna alles wat af en regelt bij Trend de media, administratie en facturatie. Daarnaast is ze het zonnetje aan de telefoon. 

JUNIOR ARTDIRECTOR

Mireille,

Bij Trend sinds: 2007

Creatie en vormgeving in één persoon gevangen. Ze kan van 'niets' iets aansprekends maken. Bezit de kwaliteit om het juiste gevoel over te brengen in vormgeving. Heeft aan een half woord genoeg en luistert naar bedoeling en sfeer in plaats van concrete zaken. Echt creatief vormgeven kun je niet leren, dat zit in je. 

Kom langs,

Raadhuislaan 6
3271 BT, Mijnsheerenland