Aardappelen die het verschil maken

Meijer Potato

Professionals

Meijer Potato heeft zich sinds 1920 ontwikkeld tot een van de meest professionele aardappelontwikkelaars van Europa. Aan ons de eer om de logo's, huisstijl en website te ontwikkelen met een uitstraling die bij de professie van Meijer Potato past.

Van het één komt het ander

Meijer Potato heeft de nieuwe look geheel doorgetrokken in hun brochures, waaronder een fraaie rassenbrochure, maar ook een Missie en Visie brochure, om zo te kunnen communiceren waar ze voor staan en naartoe willen. 

100 jaar Meijer

Meijer Potato is in 1920 opgericht en bestond in 2020 dus 100 jaar. Om hun 100-jarig bestaan te vieren vroeg Meijer ons hun verhaal in beeld te brengen. We maakten een storyboard welke te zien is in hun welkomsthal in Rilland. Aan de hand van het storyboard, maakten we ook een afgeleide versie in de vorm van een folder die zij mee kunnen geven aan klanten. Op die manier kunnen zij met trots hun verhaal delen.

"Professionals ontmoeten elkaar graag. Ze dagen elkaar uit om tot betere resultaten te komen. Zo is dat ook gegaan tussen Meijer Potato en Trend."

- Leen van der Burgh, Art Director -

Karel de Koning
Directeur

Meer weten over dit project?

Of wil je weten wat wij voor jou zouden kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Op de hoogte blijven?
Mijnsheerenland

Raadhuislaan 6
3271 BT Mijnsheerenland

Rotterdam

Lichtenauerlaan 102-120
3062 ME Rotterdam