Online marketing

De wereld van meten en weten ...

Het is een containerbegrip geworden; online marketing. Er is online zo veel mogelijk dat het een vakgebied op zichzelf geworden is. Slimme strategieën combineren met techniek. Soms lijkt het op toveren, maar dat is het niet.

Stap voor stap, wij helpen je

In 85% van de gevallen zit je doelgroep een paar uur per dag online. Wil je ze bereiken, dan moet je dus daar vindbaar zijn en opvallen. Daar kun je zelf veel in doen, maar de manier hoe en wat je wel en niet moet doen maakt het verschil. We nemen dat uit handen, of helpen je mensen om de juiste keuzes te maken. Het werkt altijd.

De juiste boodschap op de juiste plek

Online marketing is eigenlijk precies andersom denken dan bij klassieke marketing. Online weten we wie onze boodschap ziet en waar hij/zij naar op zoek is, terwijl je daar met een advertentie in een krant naar moet gissen. Die kennis goed uitnutten maakt online communicatie heel erg effectief. Zeker als je daarna ook nog precies kunt zien wat wel en niet gewerkt heeft. Kennis die keer op keer van onschatbare waarde is.

Zij gingen je voor

In 4 stappen aan de online marketing

Wij ontwerpen en bouwen uw nieuwe website met alle specificaties die u maar wenst. In slechts 4 stappen goed en snel geregeld.

1. Kennismaken

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking. We vertellen wat er mogelijk is, maar willen vooral weten wat je doelstellingen zijn.

2. Online plan

Na het eerste gesprek heb je huiswerk meegekregen en in een tweede gesprek zetten we dit om in een project. Mogelijkheden, wensen, kennis en kosten, allemaal overzichtelijk op een rij. 

3. Het project

Nu we weten wat we gaan doen en wie dat doet, richten we een online project in. We ontwerpen de advertenties, starten en monitoren.

4. Periodiek overleg

Als alles loopt is het van belang om te monitoren wat er gebeurt. Dat doen wij voor je. We koppelen het terug en periodiek bespreken we de resultaten en sturen bij. 

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Kom een keer vrijblijvend langs voor een kopje koffie of thee en ontdek wie we zijn en hoe we werken.  

Stel een vraag