onderdeel van
5559 Logo PerformanceCollective
De weg naar jouw succes
Strategie

Hoeveel tijd besteed jij aan jouw marketingstrategie? Waarschijnlijk weinig. Uit onderzoek blijkt dat 85% van de bedrijven hier amper tijd aan besteedt. Maar bedrijven die vooraf een duidelijke strategie formuleren (vanuit visie en missie) en deze regelmatig toetsen aan de praktijk presteren beter, behalen (sneller) hun doelen en creëren meer waarde. Wij helpen daar graag bij!

diensten

Onze strategie diensten

Een heldere strategie definiëren en uitvoeren is niet eenvoudig maar het loont om hier tijd voor vrij te maken. Wij helpen daar graag bij. Of het nu gaat om het formuleren van een toekomstbestendige visie, het vinden van passende kernwaarden voor jouw organisatie of het opstellen van een (meerjarig) marketing- en communicatieplan. Trend zet de juiste mensen aan tafel.

9974 Martijn en Karel V2
doelstelling
We doen het niet zomaar

Om de juiste strategie te bepalen stellen we samen concrete doelstellingen op. Op basis hiervan bepalen we samen de route en activiteiten. Gedreven door resultaat.

doelstelling

Als we niet weten wat jij wilt bereiken is het lastig om de route te bepalen of tussentijds te meten of we nog op de goede weg zijn. Het vertrekpunt is dus gebaseerd op visie, strategie en doelstellingen. 

aanpak

Op basis van doelstellingen brengen wij in kaart waar we kunnen helpen. Of het nu gaat om de interne organisatie, het bereiken van potentiële klanten of ...? Wij zorgen voor een passende strategie en concrete aanpak.

resultaat

Tussentijds meten we of we de gewenste resultaten behalen en op de juiste weg zijn. Uiteraard optimaliseren we waar nodig. Daarbij hebben we een wederzijds belang bij positieve resultaten. 

resultaat
Gedreven door resultaat

Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Uiteindelijk draaien marketing- en communicatieactiteiten om resultaten. Behalen we het juiste bereik, de gewenste conversie of bijvoorbeeld de beoogde omzetstijging. Samen gaan we zorgen voor optimaal rendement van jouw marketingbudget.

Onze cases
Huisstijl Xustain

Xustain

Merkstrategie  •  Logo en Huisstijl  •  Website  •  Landingspagina  •  Video  •  Brochure

Beursstand Jan van Dam

Jan van Dam beurs

Merkstrategie  •  Doelgroepsegmentatie  •  B2B marketing  •  Direct marketing  •  Landingspagina 

Com
Meer diensten
Met de juiste boodschap weet je mensen te raken.
Benieuwd naar de mogelijkheden?
Plan een afspraak en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.