Marketingstrategie

Wie slim is start met strategie

Als je niet weet waar je naar toe onderweg bent, dan weet je ook niet of je op de goede weg zit. Door een goede strategie wordt helder wat er bereikt moet worden én hoe. 

Van droom, via idee naar een strategie

Veel goede ideeën komen voort uit een droom. Maar een goed idee alleen is zelden voldoende om succes te oogsten. Achter bijna ieder goed idee zit een briljante marketingstrategie. Zeker in deze digitale tijd is een marketingstrategie absolute noodzaak om succes te behalen.

Individualisering maakt communicatie belangrijker

Bedrijven komen alsmaar verder af te staan van de doelgroep. Of we het leuk vinden of niet, steeds meer gaat digitaal. Daarom wordt het nu nog belangrijker om niet alleen de doelgroep te bereiken, maar ook om die te raken. Communicatiestrategie gaat daarom naast aanpak ook steeds meer over invulling en beleving. De juiste snaar raken was nog nooit zo belangrijk. Daarvoor moet je de klant wel eerst bereiken en daarna ook nog raken.

In 4 stappen een winnende strategie

Communicatie is emotie, maar bij een marketingstrategie is vooraf verrassend veel uit te rekenen. Dat geeft een helder inzicht over verwachtingen vs budget en nog veel meer. 

1. Bel of mail

Bel of mail ons voor een vrijblijvende kennismaking. We kunnen in een eerste gesprek al veel ophelderen en uiteenzetten. 

2. Vraagstuk

Samen gaan we aan de slag om helder te krijgen wat de doelstellingen zijn, welke valkuilen er zijn en hoe we doelstellingen kunnen halen. 

3. Plan van aanpak

Alle wensen, eisen en randvoorwaarden verwerken we in een heldere strategie. Geen dik boekwerk, maar een plan waar we mee aan de slag kunnen. 

4. Aan de slag

Vanuit het plan stellen we een budget op en bepalen we de rolverdeling. We kunnen je dromen waar gaan maken. 

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Kom een keer vrijblijvend langs voor een kopje koffie of thee en ontdek wie we zijn en hoe we werken.  

Stel een vraag