onderdeel van
5559 Logo PerformanceCollective
Premium Square

Home of Brands

Look!3

Hoeveel producten heb jij in huis liggen waarop de logo’s van bedrijven pronken? Heb je wel eens meegedaan aan een spaaractie van een supermarkt of specifiek merk? In deze branche is Premium Square Europe een erkende internationale leverancier van hoogwaardige, unieke, creatieve en bruikbare geschenken en premiums. Daarbij wordt een deel van het assortiment ook verkocht via offline- en online-retailkanalen. Met een groot dealernetwerk binnen Europa is het elk jaar een uitdaging om de nieuwe producten en bestsellers onder de aandacht te krijgen van de dealers maar ook eindklanten. Hoe blijf je beide doelgroepen inspireren? Dit hebben we onder andere gedaan door de creatie van het 'Look' inspiratieboek.

Services

Branding | Brochure

Premium Square1
Look! Spread
Design & vormgeving

Design en vormgeving dat elkaar versterkt. Een stijl bepalen die zowel past bij de indentiteit van Premium Square en de vormgeving die werkt voor een productbrochure. Een ontwerp dat creativiteit uitstraalt en mensen inspiratie biedt.

Opgemaakt in vier talen en fysiek gedrukt! Voor de catalogus is gekozen voor een A4 staand formaat waarbij de omslag en het binnenwerk in papiersoort afwijkt. Bekijk het digitale resultaat op www.premium-square.com

Look!
Focus op core-business

Bij Premium Square weten de mensen heel duidelijk wat hun toegevoegde waarde is. Namelijk in het ontwikkelen van producten en het ondersteunen van het uitgebreide dealernetwerk in creatieve concepten. Daarbij zocht het bedrijf een partner die niet alleen grafisch kan ondersteunen maar ook kan sparren op o.a. het gebied van branding, klantsegmentatie en concepting.  De keuze is uiteindelijk gevallen op Trend. Naast periodieke strategische- en brainstormsessies worden er wekelijks digitale nieuwsbrieven verstuurd naar circa 9.000 distributeurs, is de uitstraling op beurzen compleet aangepast en is de Look! 2023 catalogus vormgegeven met veel enthousiaste reacties van de ontvangers.

Look!2

Premium Square

Branding | Brochures

CTC 2023 sfeer0097

Cut the Cake

Brochure | Website | Promotie materiaal