onderdeel van
5559 Logo PerformanceCollective
WeSecureIT

In control over uw cybersecurity

Letterhead with Business Card blue

We analyseren uw IT-omgeving, adviseren over informatiebeveiliging en helpen bij het implementeren van IT-security oplossingen. Samen met uw IT-afdeling en leverancier(s). Zo kunt u focussen op uw business.

Services

Huisstijl | Website | DM actie

Briefpapier wesecureIT
WeSecureIT huisstijl kopiëren
Cybersecurity in een nieuw jasje

Cybercriminaliteit ligt altijd op de loer. Organisaties die een aanval hebben meegemaakt weten wat de impact is op de continuïteit en reputatie. Uitgebreide ervaring met het inrichten van efficiënte en veilige IT-omgevingen heeft de basis gelegd voor het opzetten van WeSecureIT. In de verdere professionalisering van het bedrijf is Trend gevraagd om een nieuw huisstijl te ontwikkelen en door te vertalen in o.a. een nieuwe website, brochure en overige online kanalen.

WeSecureIT website2
De havik

De havik werd het passende 'gezicht' van WeSecureIT en werd verwerkt in het logo (beeldmerk) en de website. Wie of wat heeft er immers een scherpere blik dan de havik? Bekijk de website voor het resultaat!

WeSecureIT Brochure
WCI cards
Dienstverlening

De dienstverlening van WeSecureIT is onder te verdelen in 3 segmenten. Het verkleinen van cyberrisico's, de bewustwording omtrent cybersecurity en het optreden als het helaas toch fout is gegaan. Dit is uitgewerkt in een klapfolder om ieder onderdeel de juiste aandacht te geven. De nieuwe vormgeving is uiteraard volledig doorgetrokken in ook visitekaartjes, briefpapier, offertetemplates, presentaties, etc.

CTC 2023 sfeer0097

Cut the Cake

Brochure | Website | Promotie materiaal

Letterhead with Business Card blue

WeSecureIT

Huisstijl