Meijer huisstijl mockup 1.1920x0x0x100

meijer potato

Aardappelen die het verschil maken

de vraag

Professionals

Meijer Potato heeft zich sinds 1920 ontwikkeld tot een van de meest professionele aardappelontwikkelaars van Europa. Aan ons de mooie taak om de logo's, huisstijl en website te ontwikkelen met een uitstraling die bij de professie van Meijer Potato past.

Bro meijer.1920x0x0x100

doelstelling

Van het één komt het ander

Meijer Potato heeft de nieuwe look geheel doorgetrokken in hun brochures, waaronder een fraaie rassenbrochure, maar ook een Missie en Visie brochure, om zo te kunnen communiceren waar ze voor staan en naartoe willen. 

plan van aanpak

100 jaar Meijer

Meijer Potato is in 1920 opgericht en bestond in 2020 dus 100 jaar. Om hun 100-jarig bestaan te vieren vroeg Meijer ons hun verhaal in beeld te brengen. We maakten een storyboard welke te zien is in hun welkomsthal in Rilland. Aan de hand van het storyboard, maakten we ook een afgeleide versie in de vorm van een folder die zij mee kunnen geven aan klanten. Op die manier kunnen zij met trots hun verhaal delen.

Rassenbrochure kleinkopie.1920x0x0x100

Rassenbrochure

Om de verschillende type aardappels en bijbehorende kenmerken duidelijk en attractief onder de aandacht te kunnen brengen is een Rassencatalogus ontwikkelt.

Missie, Visie

Duidelijk in beeld

Om de missie, visie en belangrijkste feiten over het bedrijf duidelijk in beeld te krijgen is een magnetisch bord ontwikkelt dat in de ontvangsthal van Meyer Potata hangt. Op dit magnetische bord hangen kleinere bordjes met elk belangrijke informatie over het bedrijf, voor iedereen te zien. Zowel medewerkers als gasten.

Meijer potato storyboard op muur.1280x0
Website met telefoon meijer potato min.1920x0x0x100

Website

Uiteraard mochten ook de online kanalen niet achterblijven. Zo is de website www.meijerpotato.com vorm gegeven en gebouwd. Uiteraad volledig responsive.

Mijnmelding3

volgende project

Mijn melding