onderdeel van
5559 Logo PerformanceCollective
Pexels fauxels 3184465

Strategie

Employer branding

Wil jij als bedrijf de beste talenten aantrekken, maar weet je niet waar te beginnen? Of ben je op zoek naar manieren om jouw organisatie nog aantrekkelijker te maken voor potentiële werknemers? Wij helpen bedrijven bij het creëren van sterke employer branding en ondersteunen bij het vinden, werven en behouden van talent.

Hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijf eruit springt?

De keuze is reuze

Als werkgever wil je natuurlijk dat potentiële kandidaten jouw organisatie verkiezen boven die van de concurrentie. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijf eruit springt? Wij hebben kennis van zaken en weten we precies wat nodig is om jouw organisatie aantrekkelijk te maken. We onderzoeken de markt en kijken hoe andere bedrijven zich profileren om vervolgens een unieke positionering passend bij jouw bedrijf te creëren. Vervolgens ondersteunen wij bij het implementeren van die strategie en zorgen wij ervoor dat alle communicatie rondom recruitment eenduidig is binnen uw organisatie.

voordelen

Laat jouw concurrentie achter in de race om kandidaten

Wij zorgen ervoor dat jouw employer branding strookt met de waarden en missie van jouw bedrijf. Dat maakt het aantrekken van topkandidaten gemakkelijker en sneller. Het hebben van een sterke employer brand zorgt daarbij niet alleen voor kortere wervingsperiodes, maar vergroot ook de binding met huidige werknemers.

Wij bespreken graag hoe wij jou het beste kunnen ondersteunen bij het verbeteren van de recruitmentstrategie en het optimaliseren van werkgeverschap binnen uw organisatie. 

Cases

Reedijk

Grafisch vormgeving  •  DTP-opmaak  •  Brochure  •  DM

Mijn melding

Website  •  Online adverteren

aan de slag

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Stel direct jouw vraag via het onderstaande formulier