onderdeel van
5559 Logo PerformanceCollective
0002 Bij Computer
Design
Content

Bij Trend helpen we bedrijven om hun content tot leven te brengen. We weten dat de combinatie tussen tekst en vormgeving cruciaal is voor de impact van een boodschap en daarom bieden wij stijlvolle designs die gegarandeerd opvallen. Onze focus ligt voornamelijk op de content die bedrijven delen op social media, omdat we weten hoe belangrijk dit medium is in het moderne zakelijke landschap.

professionele en onderscheidende visuele communicatietools
Hoe kunnen wij je helpen?

Onze diensten zijn gericht op het ontwerpen van professionele en onderscheidende visuals, het creëren van aantrekkelijke video’s en het schrijven van teksten die raken. Door deze visuele communicatietools te gebruiken, kan je bedrijf zichtbaar worden en opvallen tussen alle andere merken online. Wij werken samen met onze klanten aan aangepaste projecten om er zeker van te zijn dat de stijl past bij hun visie en doelen.

voordelen
Waarom zou je voor ons kiezen?

Als jarenlange experts in dit gebied hebben wij een goed begrip van wat wel en niet werkt als het gaat om vormgeving voor social media posts en video's. Wij weten wat mensen willen zien en wat ze kan prikkelen om acties uit te voeren. Ons team beheerst alle nieuwste technologieën, softwaretools en technieken, waardoor we in staat zijn om unieke visuals of videocreaties te maken die perfect passen bij elk type business.

Onze cases

Reedijk

Grafisch vormgeving  •  DTP-opmaak  •  Brochure  •  DM

Mijn melding

Website  •  Online adverteren

aan de slag
Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Stel direct jouw vraag via het onderstaande formulier