onderdeel van
5559 Logo PerformanceCollective
Shutterstock 2039152169
Communicatie
Social Media

Wie wil er nou niet de markt veroveren met een fantastisch product of dienst? Het hebben van een geweldig idee is één ding, maar het aan de man brengen ervan is vaak een uitdaging. Met de toenemende impact van social media op onze zakelijke wereld, zijn online kanalen misschien wel jouw grootste kans om bij jouw klanten onder de aandacht te komen en te blijven.

De markt veroveren met een fantastisch product of dienst?

Wij helpen bedrijven als die van jou om de aanwezigheid op social media te optimaliseren met behulp van slimme strategieën en inzichten. Door samen te werken maken we van jouw potentiële klanten echte fans.

Voordelen
Wat kunnen we voor je betekenen?

Bij Trend zorgen we voor meer dan alleen likes en retweets. Samen met jullie stellen we doelen vast die gericht zijn op resultaten zoals engagement of conversies. Onze professionals verzamelen gegevens over jouw publiek om de eindresultaten nauwkeurig af te stemmen op wat jij wilt bereiken.

We zorgen voor handgemaakte content, ontworpen om echt indruk te maken in combinatie met gerichte advertentiestrategieën die uw publiek effectief via je favoriete platform bereiken.

Wil je liever zelf aan de slag gaan met social media marketing? Dan hebben wij ook diverse workshops en trainingen beschikbaar om jou hierin optimaal te ondersteunen.

Onze cases

Reedijk

Grafisch vormgeving  •  DTP-opmaak  •  Brochure  •  DM

Mijn melding

Website  •  Online adverteren

aan de slag
Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Stel direct jouw vraag via het onderstaande formulier