onderdeel van
5559 Logo PerformanceCollective
0056 Amy en Karel

Strategie

Kernwaarden

De perceptie van medewerkers en klanten bepaalt het succes van de onderneming. Kernwaarden die passen bij het bedrijf en consequent uitgedragen worden spelen hierin een grote rol. Wij helpen organisaties bij het bepalen of herzien van hun kernwaarden. 

Kernwaarden zijn essentieel voor de identiteit van jebedrijf

Waarom zijn kernwaarden zo belangrijk?

De kernwaarden van een bedrijf geven aan waar het bedrijf voor staat, waar ze in gelooft en wat ze uit wil stralen naar de buitenwereld. Het geeft richting aan alle beslissingen die binnen het bedrijf worden genomen. Kernwaarden zijn dus essentieel voor de identiteit van je bedrijf. Door deze goed te definiëren en uit te dragen zorg je ervoor dat medewerkers, klanten en partners weten wat het doel is van jouw onderneming.

voordelen

Versterk jouw merk

Ben jij op zoek naar manieren om jouw merk te versterken? Met heldere kernwaarden zorg je ervoor dat iedereen binnen en buiten de organisatie weet waarvoor jullie staan. Dit zorgt voor hogere motivatie bij medewerkers, maar ook voor meer binding met klanten omdat zij zich kunnen identificeren met jouw merk en visie.

Neem vandaag nog contact op

Bij Trend staan we klaar om je te helpen met het bepalen van jouw kernwaarden. Door de juiste vragen te stellen en samen met jou te brainstormen komen we tot de ideale waarden die passen bij jouw bedrijf. Neem daarom vandaag nog contact met ons op, zodat wij samen aan de slag kunnen gaan om jouw merk sterker te maken!

Onze cases

Beelden carrousel 2
Cut the Cake

Merkstratgie  •  Doelgroepsegmentatie  •  B2B marketing  •  Adverteren  •  Direct marketing  •  Landingspagina

Mijn melding

Website  •  Online adverteren

aan de slag

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Stel direct jouw vraag via het onderstaande formulier